Vse kategorije

Pravilnik o zasebnosti

HOME > Politika zasebnosti

Pravilnik o zasebnosti

Zasebnost je pomembna. Zavedamo se, da je zasebnost podatkov danes glavna tema, in želimo, da uživate v interakciji z nami, hkrati pa veste, da cenimo vaše osebne podatke in jih varujemo.

Tukaj boste našli pregled, kako obdelujemo vaše osebne podatke, namene, za katere jih obdelujemo, in vaše koristi. Videli boste tudi, kakšne so vaše pravice in kako nas lahko kontaktirate.

Posodobitve tega obvestila o zasebnosti Ker se posel in tehnologija razvijata, bomo morda morali spremeniti to obvestilo o zasebnosti. Priporočamo vam, da redno pregledujete to obvestilo o zasebnosti, da se prepričate, da ste na tekočem s tem, kako Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd uporablja vaše osebne podatke.

Star manj kot 13 let? Če ste mlajši od 13 let, vas vljudno prosimo, da za interakcijo z nami počakate, da postanete nekoliko starejši, ali prosite starša ali skrbnika, da nas kontaktira! Vaših osebnih podatkov ne moremo zbirati in uporabljati brez njihovega soglasja.

Zakaj obdelujemo vaše osebne podatke? Obdelujemo vaše osebne podatke, vključno z vsemi občutljivimi osebnimi podatki, ki ste nam jih posredovali s svojim soglasjem, da komuniciramo z vami, izpolnimo vaša naročila, odgovorimo na vaša vprašanja in vam zagotovimo komunikacijo o Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd in naši izdelki. Vaše osebne podatke obdelujemo tudi zato, da bi nam pomagali pri izpolnjevanju zakonodaje, za prodajo ali prenos katerega koli pomembnega dela našega poslovanja, za upravljanje naših sistemov in financ, za izvajanje preiskav in za uveljavljanje zakonskih pravic. Vaše osebne podatke združujemo iz vseh virov, da vas lahko bolje razumemo, da izboljšamo in prilagodimo vašo izkušnjo pri interakciji z nami.

Kdo lahko dostopa do vaših osebnih podatkov in zakaj? Razkritje vaših osebnih podatkov omejujemo na druge, vendar moramo vaše osebne podatke v določenih primerih razkriti predvsem naslednjim prejemnikom:

Podjetja znotraj Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd, kjer je to potrebno zaradi naših zakonitih interesov ali z vašim soglasjem;

Tretje osebe, ki jih angažiramo za zagotavljanje storitev, kot je upravljanje spletnih mest Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd, aplikacij in storitev (npr. funkcije, programi in promocije), ki so vam na voljo, ob upoštevanju ustrezne zaščite;

Agencije za poročanje o kreditih/izterjevalci, kjer to dovoljuje zakon in če moramo preveriti vašo kreditno sposobnost (npr. če se odločite za naročilo z računom) ali izterjati neporavnane račune; in Ustrezne javne agencije in organi, če to zahteva zakon ali zakoniti poslovni interes.

Varnost in hramba podatkov Uporabljamo različne ukrepe za ohranjanje zaupnosti in varnosti vaših osebnih podatkov, vključno z omejevanjem dostopa do vaših osebnih podatkov na podlagi potrebe po seznanitvi in ​​upoštevanjem ustreznih varnostnih standardov za zaščito vaših podatkov.

Sprejmemo vse razumne korake, da zagotovimo, da se vaši osebni podatki obdelujejo le minimalno potrebno obdobje v zvezi z: (i) nameni, določenimi v tem obvestilu o zasebnosti; (ii) kakršne koli dodatne namene, o katerih ste bili obveščeni ob ali pred časom zbiranja ustreznih osebnih podatkov ali začetkom ustrezne obdelave; ali (iii) kot zahteva ali dovoljuje veljavna zakonodaja; in nato za čas veljavnega zastaralnega roka. Skratka, ko vaši osebni podatki ne bodo več potrebni, jih bomo uničili ali izbrisali na varen način.

Kontaktiraj nas Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd deluje kot »upravljavec« vaših osebnih podatkov, ki se obdelujejo v skladu s tem obvestilom o zasebnosti ali v povezavi z njim. Če imate kakršna koli vprašanja ali pripombe glede tega obvestila o zasebnosti ali postopkov zbiranja in obdelave osebnih podatkov Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd, se obrnite na nas ali nam pošljite e-pošto na [e-pošta zaščitena]

Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd
2-1702, poslovna stavba Zhongqing, št. 42, Gaoxin 6th Road, High-Tech Zone, Xi'an, Shaanxi