Vse kategorije

Prehrana in zdravstveno varstvo

Domov -> Izdelek -> Prehrana in zdravstveno varstvo

主 图 1
主 图 2
主 图 3
主 图 4
主 图 5
OEM Silibinins 80% Silymarin Marianum izvleček mlečnega badlja v prahu
OEM Silibinins 80% Silymarin Marianum izvleček mlečnega badlja v prahu
OEM Silibinins 80% Silymarin Marianum izvleček mlečnega badlja v prahu
OEM Silibinins 80% Silymarin Marianum izvleček mlečnega badlja v prahu
OEM Silibinins 80% Silymarin Marianum izvleček mlečnega badlja v prahu

OEM Silibinins 80% Silymarin Marianum izvleček mlečnega badlja v prahu


ime izdelkasilimarina
MFC25H22O10
PonudbaNeposredna dobava iz tovarne
VidezPrah
VzorecNa voljo so vzorci
paketUstekleničeno, v vrečkah, sodih ali po zahtevah kupca
CertifikatHALAL/KOSHER/COA/ISO ITD.
POVPRAŠEVANJE
Opis

Kaj je silimarin?

Silybum marianum je odlična rastlina za zaščito jeter. Njegova semena vsebujejo nove flavonoide, glavna sestavina je mešanica SILYMARIN-glikozidov in je bogata z vitamini A, D in E, topnimi v maščobi. Ima dobro antioksidacijsko funkcijo, ki lahko učinkovito odstrani proste radikale Chemicalbook, in " zmanjša" škodo, ki jo telesu povzroči večencimska reakcija, in ima zelo dobro funkcijo razstrupljanja jeter. Ima dober zdravstveni učinek pri cirozi jeter, zamaščenih jetrih, hepatotoksičnosti, holecistitisu, periholecistitisu, holelitiazi in drugih hepatobiliarnih simptomih.

Potrdilo o originalnosti se lahko predloži

Dobavitelj OEM na enem mestu

kapsula; tablica; Predelava gume

1000

Obdelava paketov OEM

1001

FAQ

● 1. Zakaj naj izberem vaše podjetje?

1) Izdelke, ki jih dobavljamo, neposredno proizvaja naša lastna tovarna, pri čemer odpravljamo vmesne trgovce. Obdelujemo sledljivost surovin in končnih izdelkov. Proizvodni proces je nadzorovan. Strogo se držimo standarda kakovosti in postopka nabave.

2) Ponosni smo na naše 20 letne izkušnje globoke predelave in proizvodnje rastlinskih izvlečkov. Vsako leto izdelamo več kot 500 vrst izdelkov, količina ponudbe pa presega 2000 ton in oskrbuje 80 % trgovcev v provinci Shaanxi.

3) Imamo kvalifikacije, kot je Licenca za proizvodnjo hrane SC, HALAL; Stalni certifikati, kot so HACCP, inšpekcija blaga, potrdilo o poreklu, ekološko certificiranje, KOŠER.

● 2. Kje je vaša tovarna? Ali ga lahko obiščem?

Naša tovarna se nahaja v mestu Xi 'an, provinca Shaanxi. Obsega 13,333 kvadratnih metrov. Ima standardizirano delavnico 15,000 kvadratnih metrov in čistilno delavnico 100,000 ravni 1,200 kvadratnih metrov. Tovarno lahko obiščete kadarkoli. Toplo pozdravljamo domače in tuje stranke, da nas obiščejo!

● 3. Katere izdelke imate?

Naši izdelki vključujejo naravne rastlinske in zeliščne izvlečke, sadje in zelenjavo v prahu, ki se pogosto uporablja za izdelke za zdravstveno nego, funkcionalne pijače, farmacevtske izdelke, kozmetiko, aditive za živila in dodatke, naravne barve itd. Ponujamo lahko tudi blagovne znamke OEM / ODM za prilagojene dodatke, tableta,>kapsula in zrnca po vašem receptu.

● 4. Ali lahko dobim nekaj brezplačnih vzorcev?

Če vas zanimajo naši izdelki, vam z veseljem zagotovimo brezplačne vzorce, vi pa plačate samo stroške dostave.

● 5. Kakšna je razlika med zeliščnim izvlečkom in čistim prahom?

Razlika je predvsem v postopku izdelave in rešitvi. Ekstrakt v prahu: Predobdelava (zdrobitev, pranje, pobiranje) -- Ekstrakt -- Koncentrat -- Filter -- Sušenje z razprševanjem -- Razbijanje -- Mešanje -- Filter -- Pakiranje -- Shranjevanje Ravni prašek: Predobdelava (pranje, pobiranje) -- Sušenje—Razbijanje—Mešanje—Filter—Paket—Shranjevanje Prašek ekstrakta je topen v vodi/etanolu; Ravni prašek je netopen.

Vprašanja in odgovori strank
    Ne ustreza nobenemu vprašanju!

Povpraševanje