Vse kategorije

predstavitev podjetja

Predstavitev podjetja

Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd. je obsežno znanstveno in tehnološko podjetje, ki se osredotoča na raziskave, razvoj, proizvodnjo in prodajo naravnih rastlinskih izvlečkov. Zagotavljamo visokokakovostne materiale industriji svetovne rastlinske medicine, zdrave hrane, prehranskih dopolnil, hrane in pijače, dnevnih kemikalij, kozmetike. Podjetje se nahaja v coni razvoja visokotehnološke industrije Xi'an, z zrelimi raziskavami, razvito ekipo in prvovrstno prodajno ekipo.

Z močnimi raziskavami in razvojem ter zrelo proizvodno zmogljivostjo strankam še naprej zagotavljamo visoko kakovostne izdelke. To je naše poslanstvo in nenehno prizadevanje. Glavni proizvodi več kot 500 vrst čistih naravnih rastlinskih izvlečkov in rastlinskega prahu.

Verjamemo, da najboljše naravne sestavine prihajajo iz izbranih surovin in prefinjenih procesov. Podjetje je bilo zavezano vodilnemu položaju v panogi. Nadaljujemo z reformami in inovacijami, da se prilagodimo povpraševanju na trgu, da strankam zagotovimo bolj prilagojene storitvene rešitve, celotno paleto izdelkov in storitev za zadovoljevanje potreb strank na višji ravni, z vplivom v severozahodni regiji industrije rastlinskih izvlečkov.

Zanesite se na matično podjetje Xi'an FD Bio-Tech Co., Ltd, ki je bilo ustanovljeno leta 2003 in pokriva 14 kvadratnih metrov, je pristojno za zagotavljanje 14 proizvodnih linij s popolnim sklopom ekstrakcije, kolonske kromatografije, koncentracije, finega ločevanja, oprema za vakuumsko in razpršilno sušenje. Dnevna kapaciteta dosega preko 7 ton zdravilnih snovi, vakuumsko sušenje v spreju pa presega 10 ton. Letna zmogljivost je več kot 5000 ton surovih drog, med katerimi 60% izdelkov vstopi na mednarodni trg.

Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd se drži koncepta "stabilnost, razvoj, reforme in inovacije" ter nenehno raziskuje in inovira. Z natančno osnovno tehnologijo, odlično kakovostjo izdelkov in učinkovitim vodenjem ekipe za dolgoročni razvoj poskrbimo, da naše stranke uživajo v naših odličnih izdelkih in intimni visokokakovostni storitvi.

Iskreno upamo, da bomo komunicirali in sodelovali z našimi strankami.

Certifikat

ISO45001

ISO45001

ISO14001

ISO14001

HALAL

HALAL

FDA

FDA

ISO9001

ISO9001

NAŠA FAKTORJA

12
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1