Vse kategorije

Prednosti izvlečka ingverja

Čas: 2023-04-08 Ogledi: 38

Izvleček ingverja ima številne zdravstvene koristi, podatke o hranilni vrednosti in uporabe. Če vključite to močno sestavino v svojo prehrano, lahko izkoristite njene številne koristi.

Ena od glavnih prednosti uporabe izvlečka ingverja so njegove močne antioksidativne lastnosti. Ingver lahko pomaga zaščititi telo pred prostimi radikali, ki povzročajo oksidativne poškodbe celic. Študije so pokazale, da izvleček ingverja lahko pomaga zmanjšati vnetje in izboljša prebavo. Poleg tega lahko pomaga povečati imuniteto in zmanjšati tveganje za nekatere bolezni.

Druga velika prednost izvlečka ingverja je njegova hranilna vsebnost. Izvleček ingverja je vir bistvenih vitaminov in mineralov. Vsebuje vitamin C in magnezij, ki lahko pomagata pri ohranjanju zdravih kosti in sklepov. Prav tako vsebuje veliko železa, ki lahko pomaga povečati proizvodnjo rdečih krvnih celic. Izvleček ingverja vsebuje tudi cink, ki je pomemben za pravilno delovanje imunskega sistema.

Izvleček ingverja lahko uporabite v različnih receptih za dodajanje okusa in koristi za zdravje. Če ga na primer dodate smutijem ali sokovom, jim lahko zagotovite dodatne koristi za zdravje, pa tudi okusen zagon. Če ga dodate juham, enolončnicam in omakam, jim lahko dodate dodaten okus. Uporablja se lahko tudi za pripravo zeliščnih čajev, marmelad in želejev.

Gingerol dodatki

Gingerol je spojina, ki jo najdemo v izvlečku ingverja. Odgovoren je, da daje ingverju značilen okus in vonj. Poleg tega ima zdravilne lastnosti in se že stoletja uporablja v tradicionalni medicini. Gingerol ima protivnetne in antioksidativne lastnosti, ki lahko pomagajo zmanjšati bolečino in izboljšati splošno zdravje. Študije so tudi pokazale, da lahko gingerol pomaga znižati raven holesterola, okrepiti imuniteto in se celo boriti proti raku.

11

Dobavitelj izvlečka ingverja na enem mestu

Eden priljubljenih dobaviteljev izvlečka ingverja je Faitury. Ponujajo široko paleto izvlečkov ingverja v različnih oblikah, kot so kapsule, tablete in tekoči izvlečki. Vsi njihovi izdelki so ekološki in naravni, brez umetnih dodatkov in konzervansov. Njihovi izvlečki so pridobljeni iz ekološkega ingverja najboljše kakovosti, kar zagotavlja najvišjo koncentracijo aktivnih sestavin. Če iščete dobavitelja ingverjevega izvlečka na enem mestu, je Faitury odlična možnost.


● Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd

● www.faitury.com 

● Dodaj: T3-2503, North gate of Wanxianghui, Keji 1st Road, High-Tech Zone, Xi'an, Shaanxi, Kitajska

● Kontaktirajte nas:

Oscar Jia

whatsapp: + 8615891483939

e-naslov: [e-pošta zaščitena]

Karen Wu

whatsapp: + 8617791623995

e-naslov: [e-pošta zaščitena]

Niki Jang

whatsapp: + 8618291403523

e-naslov: [e-pošta zaščitena]