Vse kategorije

Čudežna sestavina: odkrijte prednosti izvlečka aloe vere za izboljšanje kože

Čas: 2023-04-07 Ogledi: 33

Ko gre za nego kože, je izvleček aloe vere ena najbolj priljubljenih naravnih sestavin. Njegove prednosti vključujejo vlažilne, zdravilne in pomirjujoče lastnosti, zaradi česar je odlična izbira za kateri koli tip kože. Aloe vera vsebuje veliko vitaminov in mineralov, ki lahko vaši koži pomagajo, da ostane zdrava in izgleda najbolje, vključno z vitamini A, C, B12 in E ter minerali, kot so cink, selen in magnezij.

Nega kože z aloe vero in koristi aloe vere

Izvleček aloe vere se pogosto uporablja kot naravni vlažilec, saj pomaga hidrirati in zadrževati vlago, zaradi česar je vaša koža mehka in prožna. Ima tudi protivnetne lastnosti, ki lahko pomagajo pri rdečici in vnetju ter aknah. Aloe vera ima dokazane zdravilne lastnosti, zaradi česar je učinkovito zdravljenje sončnih opeklin in drugih razdraženosti kože.

Končno je izvleček aloe vere poln antioksidantov, kot so polifenoli in flavonoidi, ki lahko pomagajo zaščititi vašo kožo pred okoljsko škodo, kot so UV žarki, onesnaženje.

Kakšna je razlika med izvlečkom aloje in liofiliziranim prahom aloje?

Glavna razlika med izvlečkom aloe vere in liofiliziranim prahom aloje je način njihove predelave. Izvleček aloe vere se proizvaja z maceracijo svežih listov rastline aloe v tekočini ali s hladnim stiskanjem, medtem ko se liofiliziran prah aloje predela z liofilizacijo gela iz notranjega lista rastline aloe. Obe obliki aloe vere se lahko uporabljata zaradi svojih zdravstvenih koristi in lastnosti za nego kože.

112

Kakšen je potencialni komercialni trg izvlečka aloje?

Potencialni komercialni trg za izvleček aloe vere je ogromen, saj ima veliko uporab v številnih panogah. Izvleček aloe vere se lahko uporablja v prehrambeni industriji in industriji pijač, farmacevtski in zdravstveni industriji, kozmetični industriji itd. Zaradi svojih naravnih zdravilnih in vlažilnih lastnosti je zelo iskan v industriji osebne nege, medtem ko je zaradi svojih hranilnih in antioksidativnih lastnosti zelo privlačen za podjetja, ki se ukvarjajo s hrano in pijačo.

113

Priporočite profesionalne dobavitelje za vas

Kot proizvajalec z 20-letnimi izkušnjami na področju naravnih rastlinskih izvlečkov bo Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd. vsakodnevno zagotavljal visokokakovostne materiale industriji globalne rastlinske medicine, zdrave hrane, prehranskih dopolnil, hrane in pijače. kemikalije, kozmetika. Podjetje se nahaja v coni razvoja visokotehnološke industrije Xi'an, z zrelimi raziskavami, razvito ekipo in prvovrstno prodajno ekipo. OEM/ODM/Private Label so zelo podprti!


● Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd

www.faitury.com 

● Dodaj: T3-2503, North gate of Wanxianghui, Keji 1st Road, High-Tech Zone, Xi'an, Shaanxi, Kitajska

● Kontaktirajte nas:

Oscar Jia

whatsapp: + 8615891483939

e-naslov: [e-pošta zaščitena]

Karen Wu

whatsapp: + 8617791623995

e-naslov: [e-pošta zaščitena]

Niki Jang

whatsapp: + 8618291403523

e-naslov: [e-pošta zaščitena]