Vse kategorije

Trg nadomestkov kreatin monohidrata

Čas: 2023-04-08 Ogledi: 34

Kreatin monohidrat je priljubljen dodatek, ki je pridobil veliko pozornosti v fitnes industriji. Ker njegova priljubljenost še naprej raste, je pomembno razmisliti o poslovnih možnostih tega dodatka.

Velikost trga in potencial rasti

Tržna velikost industrije športne prehrane je ocenjena na okoli 16.7 milijarde USD leta 2021 in naj bi od leta 8.4 do 2021 rasla s CAGR 2028 %. Rast te industrije poganja vse večja ozaveščenost o zdravju in vse večje povpraševanje po dodatkih med športniki in fitnes navdušenci ter naraščajoči razpoložljivi dohodki.

Kreatin monohidrat je eden najbolj priljubljenih dodatkov v tej panogi, njegova velikost trga pa naj bi leta 400 znašala okoli 2021 milijonov dolarjev. Potencial rasti za kreatin monohidrat je velik zaradi vse večjega povpraševanja po dodatkih med fitnes navdušenci in športniki.

Konkurenčna pokrajina

Industrija športne prehrane je zelo konkurenčna, saj se več igralcev poteguje za tržni delež. Nekateri ključni akterji v industriji so Glanbia plc, Optimum Nutrition Inc., GNC Holdings Inc. in MusclePharm Corp.

Kreatin monohidrat ponuja več podjetij v industriji in konkurenca je velika. Vendar pa lahko podjetja, ki ponujajo visokokakovostne izdelke in učinkovite marketinške strategije, pridobijo konkurenčno prednost na trgu.

Distribucijski kanali

Industrija športne prehrane uporablja različne distribucijske kanale, vključno s spletnimi in nespletnimi maloprodajnimi trgovinami, neposredno prodajo potrošnikom in specializiranimi trgovinami. Pričakuje se, da bodo spletne maloprodajne trgovine hitreje rasle zaradi vse večje priljubljenosti e-trgovine in udobja, ki ga ponuja strankam.

Podjetja, ki imajo močno spletno prisotnost in učinkovite marketinške strategije, lahko dosežejo večje občinstvo in pridobijo konkurenčno prednost na trgu.

11

Regulativno okolje

Industrijo športne prehrane ureja več organizacij, vključno z ameriško agencijo za hrano in zdravila (FDA) in evropsko agencijo za varnost hrane (EFSA). Te organizacije urejajo varnost in učinkovitost dodatkov ter zagotavljajo, da so v skladu z ustreznimi predpisi.

Podjetja, ki izpolnjujejo ustrezne predpise in imajo visokokakovostne izdelke, si lahko pridobijo zaupanje kupcev in si ustvarijo močan ugled na trgu.

zaključek

Poslovne možnosti kreatin monohidrata so obetavne zaradi naraščajočega povpraševanja po športnih prehranskih dopolnilih med fitnes navdušenci in športniki. Podjetja, ki ponujajo visokokakovostne izdelke in učinkovite marketinške strategije, lahko pridobijo konkurenčno prednost na trgu. Vendar pa je pomembno, da podjetja upoštevajo ustrezne predpise in si na trgu ustvarijo močan ugled.

Storitev na enem mestu za najbolje prodajane Amazonove izdelke

Kot tovarna naravnih dodatkov z več kot 20-letnimi izkušnjami v proizvodnji Faitury vsako leto izvozi več kot 60 % svojih izvlečkov v svet. Faitury se osredotoča na kakovost izdelkov in je zapored pridobil številne mednarodne standardne certifikate, kot so FDA, ISO, Halal in Kosher. Kreatin monohidrat je eden od osrednjih izdelkov Faitury. Faitury lahko izpolni vse zahteve kupcev glede izdelkov. Hkrati bo Faitury prilagodil in označil glede na potrebe strank, Faitury pa bo hitro zagotovil profesionalne rešitve, ne glede na to, ali gre za kapsule, tablete ali gumijeve.

S profesionalno tehnologijo ter resničnimi in odgovornimi poprodajnimi storitvami je Faitury postopoma postal dobavitelj na enem mestu za številna podjetja za e-trgovino.


● Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd

● www.faitury.com 

● Dodaj: T3-2503, North gate of Wanxianghui, Keji 1st Road, High-Tech Zone, Xi'an, Shaanxi, Kitajska

● Kontaktirajte nas:

Oscar Jia

whatsapp: + 8615891483939

e-naslov: [e-pošta zaščitena]

Karen Wu

whatsapp: + 8617791623995

e-naslov: [e-pošta zaščitena]

Niki Jang

whatsapp: + 8618291403523

e-naslov: [e-pošta zaščitena]