Vse kategorije

Ali obstajajo stranski učinki, povezani z izvlečkom ginka bilobe?

Čas: 2023-04-08 Ogledi: 48

Izvleček ginko bilobe je naravni dodatek, ki se že dolgo uporablja zaradi svojih zdravilnih lastnosti. Ta izvleček je pridobljen iz listov drevesa Ginkgo, ki je doma na Kitajskem. Izvleček naj bi imel številne koristi za zdravje, od izboljšanja kognitivnih funkcij in spomina do zmanjšanja anksioznosti in depresije. Preden vzamete kateri koli dodatek, je pomembno razumeti možne neželene učinke, ki lahko pridejo z njim. Torej, ali obstajajo kakšni stranski učinki, povezani z izvlečkom ginka bilobe?

Kratek odgovor je pritrdilen, lahko pride do nekaterih stranskih učinkov, povezanih z jemanjem izvlečka ginka bilobe. Nekateri najpogostejši stranski učinki so slabost, driska, bolečine v trebuhu, glavobol, omotica in kožni izpuščaji. Možno je tudi, da izvleček Ginkgo biloba vpliva na druga zdravila, kot so antikoagulanti, nesteroidna protivnetna zdravila in SSRI. Zato je pomembno, da se pred jemanjem katerega koli dodatka posvetujete s svojim zdravnikom, še posebej, če jemljete druga zdravila.

Pomembno je tudi vedeti, da lahko izvleček ginka pri nekaterih ljudeh povzroči alergijske reakcije. Če opazite kakršne koli simptome alergijske reakcije, kot so koprivnica, izpuščaji, srbenje ali otekanje jezika, obraza ali grla, prenehajte jemati dodatek in takoj poiščite zdravniško pomoč.

Kljub možnim neželenim učinkom obstaja veliko študij, ki kažejo, da je ginko biloba lahko koristen za splošno kognitivno zdravje. Študije so pokazale, da izvleček ginka bilobe lahko pomaga izboljšati spomin, koncentracijo in budnost. Poleg tega so nekatere raziskave pokazale, da lahko izvleček ginka pomaga zmanjšati simptome tesnobe in depresije ter Alzheimerjeve bolezni.

Poslovna vrednost in področje uporabe izvlečka ginka bilobe

Izvleček ginka bilobe se že stoletja uporablja v tradicionalni kitajski medicini, zdaj pa postaja vse bolj priljubljen v zahodnem svetu. Menijo, da ima številne koristi za zdravje, vključno z izboljšano kognitivno funkcijo in spominom, zmanjšano anksioznostjo in depresijo ter potencialno pomaga pri zdravljenju s starostjo povezanih bolezni spomina. Posledično je izvleček ginka bilobe postal vse bolj priljubljen v industriji prehranskih dopolnil in se uporablja za izdelavo izdelkov, kot so kapsule, tablete, tinkture in tekoči izvlečki. Poleg tega se izvleček Ginkgo biloba zaradi svojih antioksidativnih lastnosti uporablja tudi v kozmetiki in izdelkih za nego kože.

Ko ga potrebujete, se zgodi, da smo zelo profesionalni

Faitury je tovarna rastlinskih izvlečkov iz Kitajske, z 20-letnimi bogatimi izkušnjami kot proizvajalec. Kot dobavitelj izvaža svoje izdelke v več kot 20 držav, vključno z ZDA, Veliko Britanijo, Nemčijo, Španijo, Francijo, Kanado, Mehiko, Indijo, Južno Afriko, Argentino, Ekvador, Poljsko, Nizozemsko, Italijo, Izrael, Švico , Rusija itd., njegove stranke pa pokrivajo velika, srednja in mala trgovska podjetja in proizvajalce. V zadnjih letih je Faitury z razvojem čezmejnega načina e-trgovine postopoma postal dobavitelj na enem mestu za vedno več prodajalcev Amazona, ki strankam zagotavlja prilagojene storitve, kot so kapsule, tablete, sladkarije in tekočine, kot storitve pakiranja po meri in trgovske znamke. Običajno morajo stranke zagotoviti samo svojo načrtovalsko shemo in Faitury jo bo realiziral po stroškovno ugodni ceni. Hitra dostava, ugodna cena in visoka kakovost izdelkov so komentarji strank o Faitury.

11

Če želite imeti bolj profesionalnega dobavitelja glede cene, kakovosti in storitev, se obrnite na nas. Ne glede na to, ali ste start-up studio ali profesionalno podjetje v industriji, bomo zagotovili najboljšo storitev.


● Xi'an Faitury Bio-Tech Co., Ltd

www.faitury.com 

● Dodaj: T3-2503, North gate of Wanxianghui, Keji 1st Road, High-Tech Zone, Xi'an, Shaanxi, Kitajska

● Kontaktirajte nas:

Oscar Jia

whatsapp: + 8615891483939

e-naslov: [e-pošta zaščitena]

Karen Wu

whatsapp: + 8617791623995

e-naslov: [e-pošta zaščitena]

Niki Jang

whatsapp: + 8618291403523

e-naslov: [e-pošta zaščitena]