Vse kategorije

Kozmetične surovine

Domov -> Izdelek -> Kozmetične surovine

主 图 1
主 图 2
主 图 3
主 图 4
主 图 5
Surovina natrijev hialuronat CAS 9004-61-9 hialuronska kislina v prahu
Surovina natrijev hialuronat CAS 9004-61-9 hialuronska kislina v prahu
Surovina natrijev hialuronat CAS 9004-61-9 hialuronska kislina v prahu
Surovina natrijev hialuronat CAS 9004-61-9 hialuronska kislina v prahu
Surovina natrijev hialuronat CAS 9004-61-9 hialuronska kislina v prahu

Surovina natrijev hialuronat CAS 9004-61-9 hialuronska kislina v prahu


ime izdelkaHialuronska kislina
MFC14H22NNaO11
PonudbaNeposredna dobava iz tovarne
VidezPrah
VzorecNa voljo so vzorci
paketUstekleničeno, v vrečkah, sodih ali po zahtevah kupca
CertifikatHALAL/KOSHER/COA/ISO ITD.
POVPRAŠEVANJE
Opis

Kaj je Hialuronska kislina?

Hialuronska kislina je kisli mukopolisaharid. S svojo edinstveno molekularno strukturo ter fizikalnimi in Chemicalbook lastnostmi prikazuje številne pomembne fiziološke funkcije v telesu, kot so mazanje sklepov, uravnavanje prepustnosti sten krvnih žil, uravnavanje difuzije in delovanja beljakovin ter spodbujanje celjenja ran. Še pomembneje pa je, da ima hialuronska kislina posebno funkcijo zadrževanja vode, ki je trenutno najboljša vlažilna snov v naravi in ​​jo imenujemo idealen naravni vlažilni faktor.

Potrdilo o originalnosti se lahko predloži

Dobavitelj OEM na enem mestu

kapsula; tablica; Predelava gume

1000

Obdelava paketov OEM

1001

FAQ

● 1. Zakaj naj izberem vaše podjetje?

1) Izdelke, ki jih dobavljamo, neposredno proizvaja naša lastna tovarna, pri čemer odpravljamo vmesne trgovce. Obdelujemo sledljivost surovin in končnih izdelkov. Proizvodni proces je nadzorovan. Strogo se držimo standarda kakovosti in postopka nabave.

2) Ponosni smo na naše 20 letne izkušnje globoke predelave in proizvodnje rastlinskih izvlečkov. Vsako leto izdelamo več kot 500 vrst izdelkov, količina ponudbe pa presega 2000 ton in oskrbuje 80 % trgovcev v provinci Shaanxi.

3) Imamo kvalifikacije, kot je Licenca za proizvodnjo hrane SC, HALAL; Stalni certifikati, kot so HACCP, inšpekcija blaga, potrdilo o poreklu, ekološko certificiranje, KOŠER.

● 2. Kje je vaša tovarna? Ali ga lahko obiščem?

Naša tovarna se nahaja v mestu Xi 'an, provinca Shaanxi. Obsega 13,333 kvadratnih metrov. Ima standardizirano delavnico 15,000 kvadratnih metrov in čistilno delavnico 100,000 ravni 1,200 kvadratnih metrov. Tovarno lahko obiščete kadarkoli. Toplo pozdravljamo domače in tuje stranke, da nas obiščejo!

● 3. Katere izdelke imate?

Naši izdelki vključujejo naravne rastlinske in zeliščne izvlečke, sadje in zelenjavo v prahu, ki se pogosto uporablja za izdelke za zdravstveno nego, funkcionalne pijače, farmacevtske izdelke, kozmetiko, aditive za živila in dodatke, naravne barve itd. Ponujamo lahko tudi blagovne znamke OEM / ODM za prilagojene dodatke, tableta,>kapsula in zrnca po vašem receptu.

● 4. Ali lahko dobim nekaj brezplačnih vzorcev?

Če vas zanimajo naši izdelki, vam z veseljem zagotovimo brezplačne vzorce, vi pa plačate samo stroške dostave.

● 5. Kakšna je razlika med zeliščnim izvlečkom in čistim prahom?

Razlika je predvsem v postopku izdelave in rešitvi. Ekstrakt v prahu: Predobdelava (zdrobitev, pranje, pobiranje) -- Ekstrakt -- Koncentrat -- Filter -- Sušenje z razprševanjem -- Razbijanje -- Mešanje -- Filter -- Pakiranje -- Shranjevanje Ravni prašek: Predobdelava (pranje, pobiranje) -- Sušenje—Razbijanje—Mešanje—Filter—Paket—Shranjevanje Prašek ekstrakta je topen v vodi/etanolu; Ravni prašek je netopen.

Vprašanja in odgovori strank
    Ne ustreza nobenemu vprašanju!

Povpraševanje